SOS önskar glad sommar!

Det senaste året har SOS-redaktionen ägnat sig åt att återupprätta en förlorad maillista och skrivit ett uppdaterat manifest om det fortsatta behovet av en initierad skoldebatt utifrån lärares, elevers, lärarutbildares,  forskares och andra skolaktörers perspektiv. Under året har debatterna handlat om många olika spännande skolfrågor, från MI till nationella prov, skol(icke-)val och Tidö-avtal. Vi ser fram emot fortsatta intensiva debatter efter ett välbehövligt sommaruppehåll.

Redaktionen har ledigt under juni och halva augusti, men den som känner debattlusten ticka i takt med den dallrande sommarvärmen är välkommen att skicka in ett förslag till inlägg. Respons ges i sådana fall av redaktionen i slutet av sommaren. För att sätta upp sig på maillistan för att få ett mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg så går du in på första startsidan och scrollar ner tills du ser nedanstående bild på två små fåglar till höger på skärmen. Där finns ett textfält där du kan skriva in din mailadress:

Glad sommar önskar redaktionen bestående av:

Malin Tväråna
Magnus Erlandsson
Sara Hjelm
Janna Lundberg
Gunnlaugur Magnússon
Hanna Sjögren
Ola Uhrqvist

Lämna ett svar

Obs! Kommentarer begränsas till 500 tecken (inklusive blanksteg).

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Din e-postadress behövs för godkänd kommentar. S.O.S. sparar e-postadresser, men vidareförmedlar dem ej. På begäran kan din e-postadress tas bort ur vårt register, varvid kommentar/kommentarer raderas.

SKOLA OCH SAMHÄLLE

WEBBTIDSKRIFT
ISSN 2001-6727

REDAKTÖRER
Malin Tväråna
Magnus Erlandsson
Sara Hjelm
Janna Lundberg
Gunnlaugur Magnússon
Hanna Sjögren
Ola Uhrqvist

E-POST
redaktionen@skolaochsamhalle.se

© COPYRIGHT
Skola och Samhälle

ISSN 2001-6727

KONTAKTA OSS

    Translate »