Sommaruppehåll för S.O.S.

Nu har Skola & Samhälle sommaruppehåll. Vi återkommer med nya artiklar i slutet av augusti.

Om det mot förmodan blir dagar med regn eller åska i sommar så att man måste hålla sig inomhus – då finns det utrymme att skriva en artikel som kan publiceras i Skola & Samhälle! Gör det! Vi bevakar brevlådan och om du har en idé som kan bli en bra artikel ta kontakt med Olle Holmberg eller Sten Svensson och diskutera idén – eller skicka in en redan färdig artikel. Skriv ditt inlägg i Word. Den rekommenderade längden är 3000-6000 tecken.

Om du skriver om skola eller lärarutbildning är alla perspektiv välkomna. Du kan skriva om skolpolitik, om hur skola och samhälle går i takt eller otakt, du kan skriva om skolutveckling, om ämnesutveckling, om unga människors hållningar till skolarbete o.s.v.

Du kan skriva om struktur och/eller om konkret verksamhet. Vi saknar artiklar som berättar om eller beskriver lärares praktiska arbete och dess förutsättningar.

Tänk också på att du kan använda hela eller delar av redan publicerade artiklar som du yxar till så att de passar i vår tidskrift.

Glad midsommar!

Redaktionen

 

Lämna ett svar

Obs! Kommentarer begränsas till 500 tecken (inklusive blanksteg).

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Din e-postadress behövs för godkänd kommentar. S.O.S. sparar e-postadresser, men vidareförmedlar dem ej. På begäran kan din e-postadress tas bort ur vårt register, varvid kommentar/kommentarer raderas.

SKOLA OCH SAMHÄLLE

WEBBTIDSKRIFT
ISSN 2001-6727

REDAKTÖRER
Malin Tväråna
Magnus Erlandsson
Sara Hjelm
Janna Lundberg
Gunnlaugur Magnússon
Hanna Sjögren
Ola Uhrqvist

E-POST
redaktionen@skolaochsamhalle.se

© COPYRIGHT
Skola och Samhälle

ISSN 2001-6727

KONTAKTA OSS

    Translate »